G. Southgate‘ui savo sprendimą paaiškinęs J. Vardy baigia karjerą Anglijos rinktinėje

Kaip paaiškėjo 2018-ųjų pasaulio čempionato rungtynės Anglijos rinktinės puolėjui Jamie Vardy buvo paskutinės vilkint šalies marškinėlius.

„Leicester“ futbolininkas, sausį švęsiantis 32-ąjį gimtadienį, nutarė atsisveikinti su „trimis liūtais“. Vos 2015-aisis pirmą kartą Anglijos rinktinės marškinėlius apsivilkęs J. Vardy per tris metus pasirodė 26-eriose rungtynėse.

Pats futbolininkas pripažino, kad paaiškino komandos strategui Garethui Southgate‘ui savo sprendimą pasitraukti.

„Atvirai kalbant, aš apie tai galvojau jau kurį laiką. Aš nejaunėju ir kaip visi matote, treneris nori komandą padaryti jaunesnę, kas akivaizdžiai turėjo pranašumų pasaulio čempionate. Mes patekome į pusfinalį ir užėmėme ketvirtąją vietą.

Todėl pasakiau Garethui, kad tai yra geriausias variantas, ypač žinant, į kokią pusę jis nori eiti. Jis nori į komandą įlieti vis daugiau jaunų futbolininkų“, - kalbėjo snaiperis.

J. Vardy taip pat buvo paklaustas, ar prie sprendimo prisidėjo ir tai, kad jis mažai žaisdavo.

„Manau, kad tai turėjo įtakos. Kai tave pasirenka, tu visada tikiesi žaisti. Tu žaidi kiekvieną savaitę savo klube ir nori žaisti ir už Angliją. Mano amžiuje, jeigu tai nevyksta, tu geriau nori pabūti namuose, praleisti laiko su šeima, treniruotis su savo klubu ir ruoštis kitoms rungtynėms.

Aš paaiškinau viską Garethui ir jam tiko mano sprendimas. Aš jam jau buvau apie tai užsiminęs Rusijoje, po pasaulio čempionato. Jis leido emocijoms kiek atslūgti ir po kelių savaičių jis man paskambino. Tačiau aš nebuvau apsigalvojęs.

Garethas mano, kad dar turiu daug ką pasiūlyti ir žinoma, visiškai durų neuždarome. Jeigu būtų problemų, visi gautų traumas, tada tikrai nepasakyčiau ne“, - atviravo J. Vardy.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...