G. Neville'as: "Sanchezo atvykimas į "Man Utd" virto tikra katastrofa"

Gary Neville'as teigia, kad "Manchester United" klubui reikia kuo greičiau atsikratyti tokiais žaidėjais, kaip Alexis Sanchezas.

2018-ųjų žiemą į "Man Utd" atvykęs ir geriausiai apmokamu žaidėju klube tapęs čilietis dabar yra siejamas su išvykimu į Milano "Inter". Kaip teigia buvęs "raudonųjų velnių" gynėjas, A. Sanchezo atvykimas į Mančesterio ekipą virto tikra katastrofa.

"Iš pradžių aš šią žinią (Sanchezo atvykimą į "Man Utd" – red.) priėmiau itin pozityviai, nes jis yra labai universalus puolėjas ir galintis mušti daug įvarčių. Visgi šis sandoris tapo tikra katastrofa", – "Sky Sports" laidoje sakė G. Neville'as.

"Neturiu nė menkiausio supratimo, kas su juo nutiko.Yra dvi Alexio dalys – viena, kuri žaidė "Arsenal" ir "Barcelona" klubuose ir kita, kuri pasirodė Mančesteryje. "Man Utd" turi juo kuo greičiau atsikratyti.

Romelu Lukaku čia nenorėjo būti, todėl išvyko. Dabar klubas išgyvena pokyčių metą. Žinau, kad yra keturi ar penki žaidėjai, kurie čia nenori rungtyniauti. Solskjaeras turi keliais jų atsikratyti šiais metais, o likusiais – kitą vasarą", – pridūrė buvęs futbolininkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...