G. Finkleris: ankstyvas įvartis sužlugdė mūsų galimybes

Marijampolės „Sūduvos“ saugui Guilherme Finkleriui rungtynės su Belgrado „Crvena zvezda“ buvo pirmosios, kurias jis pradėjo Lietuvos čempionų starto vienuoliktuke ir žaidė iki pat mačo pabaigos.

„Žaidžiau kiek kitoje pozicijoje nei esu įpratęs, tačiau jaučiuosi gerai, reikėjo tik keleto minučių apsiprasti. Gera vėl žaisti 90 min., savo pasirodymu esu patenkintas, nors, be abejo, galima ir geriau. Dar labiau būčiau patenkintas, jei būtume pasiekę geresnį rezultatą.

Toks futbolas, būna pergalių, būna lygiųjų, būna ir pralaimėjimų, – kalbėjo „Sūduvos“ brazilas. – Žinojome, kad laukia sunkios rungtynės su stipria komanda, kartais mums pavyko žaisti visai neblogai, bet jie įmušė ankstyvą įvartį ir sužlugdė mūsų galimybes kovoti dėl kelialapio į kitą etapą. Tai buvo gera patirtis ir naudinga pamoka mums visiems.“

Marijampoliečiai atsisveikino su Čempionų lyga, tačiau savo pasirodymo Europos taurių turnyruose nebaigė. Jau kitą savaitę laukia rungtynės Europos lygos atrankos III etape. Jame „Sūduva“ turėtų susitikti su Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) komanda, kuri II etapo pirmąsias rungtynes su „La Fiorita“ iš San Marino laimėjo net 6:0. Atsakomąsias rungtynes Apeninų pusiasalyje komandos žais šiandien.

Pirmosios „Sūduvos“ ir „Spartaks“ rungtynės turėtų būti žaidžiamos rugpjūčio 9 d. 19 val. Rygoje, antrosios – rugpjūčio 16 d. 20 val. Marijampolėje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...