G. Bale'o agentas: "Jis nori likti "Real" gretose"

Garethas Bale'as yra įvardijamas kaip vienas pagrindinių kandidatų vasarą palikti Madrido "Real" ekipą, tačiau panašu, kad pats žaidėjas norėtų likti karališkajame klube.

Buvo tikimasi, kad 29-erių Velso rinktinės futbolininkas taps naujuoju "Real" lyderiu po to, kai komandą paliko Cristiano Ronaldo, tačiau G. Bale'as nė iš tolo nesugebėjo kompensuoti portugalo netekties.

G. Bale'as su "Real" turi galiojantį kontraktą dar iki 2022 metų, o jo agentas Jonathanas Barnettas teigė, kad jo klientas norėtų tęsti savo karjerą Madride.

"Bale'as nori likti "Real" gretose. Nesu tikras, ar ponas Zidane'as to nori, tačiau šiuo metu Garethas yra pasiruošęs likti.

Jis turi gerą kontraktą ir būtų nieko prieš čia likti iki pat jo pabaigos. Bale'as buvo ir, mano nuomone, vis dar yra tarp trijų ar keturių geriausių žaidėjų pasaulyje.

Žinoma, tai tėra tik nuomonė, o ponas Zidane'as ją turi kiek kitokią. Tai yra jo nuomonė ir aš nesiruošiu jos kritikuoti", - bendraudamas su "Sky Sports" teigė G. Bale'o agentas.

J. Barnettas taip pat pirpažino, jog "Premier" lygos klubai turėtų nemenkai paišlaidauti, jei norėtų matyti jo klientą savo gretose.

"Toks scenarijus yra įmanomas, jei kas nors iš savo kišenės ištrauks reikiamą sumą pinigų, kurios Garethas yra vertas. Tai turėtų būti labai didelė sumą!" - pridėjo J. Barnettas.

G. Bale'as šį sezoną "Real" gretose sužaidė 42 rungtynes ir pelnė 14 įvarčių.