G. Bale'as apie santykius su Z. Zidane'u: "Mes nebuvome geriausi draugai"

Garethas Bale'as prisimena, kaip jam buvo sunku susitaikyti su mintimi, kad UEFA Čempionų lygos finale prieš "Liverpool" buvo paliktas ant suolo.

Praėjusio sezono antroje pusėje G. Bale'as pradėjo rodyti puikią sportinę formą ir vedė komandą į pergales, tačiau svarbiausioje sezono kovoje buvo paliktas ant suolo. Valas įžengęs į aikštę parodė, kad startiniame vienuoliktuke turėjo būti neatsitiktinai – jo du įvarčiai nulėmė pergalę prieš "Liverpool".

Kalbėdamas apie santykius su Zinedine'u Zidane'u, G. Bale'as pareiškė: "Mūsų santykiai buvo ganėtinai geri. Mes nebuvome geriausiai bičiuliai, tai buvo paprasta trenerio ir žaidėjo draugystė."

"Nežinojau apie tai, kad jis ruošiasi palikti klubą. Po to karto su juo daugiau ir nekalbėjau", – apie savo buvusį strategą kalbėjo valas.

Prisiminęs Kijeve įvykusį finalą, G. Bale'as teigė: "Žinoma, buvau labai nusivylęs, kai teko sėdėti ant suolo. Išsigydęs paskutinę traumą žaidžiau tikrai gerą futbolą. Per paskutines keturias lygos rungtynes įmušiau penkis įvarčius, todėl tikėjausi, kad startuosiu ir finale.

Neslėpsiu, kad tą įvartį per save peržiūrėjau keletą kartų. Įžengęs į aikštę nejaučiau, kad dabar turiu kažką įrodyti, norėjau tiesiog pasirodyti kuo įmanoma geriau dėl savęs ir komandos.

Nesvarbu tu esi ant suolo ar aikštėje, būdamas finale tu visada nori namo grįžti su trofėjumi. Net jeigu ir gauni pasireikšti tik 30 minučių, nėra didelių problemų."

G. Bale'as Madrido "Real" klube svariai prisidėjo prie trijų UEFA Čempionų lygos titulų. Jo didelio vaidmens neprireikė tik 2016-17 metų sezone.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...