Futsal: kluptelėjusi Gargždų ekipa prarado lyderio poziciją

Gargžduose šeštadienio vakarą buvo užbaigtas 14-asis Optibet Futsal A lygos turas. Jis pasibaigė lyderio poziciją užėmusios Gargždų „Pramogos“ ekipos prarastais taškais. Gargždų komanda namuose 1:1 sužaidė su Jonavos „Vikingais“ ir po šių lygiųjų vėl į priekį užleido Kauno „Vyčio“ ekipą, kuri dabar turi vieno taško persvarą.

Be traumuoto Valdo Pocevičiaus šiose rungtynėse žaidę šeimininkai pelnė pirmąjį įvartį. Įpusėjus pirmajam kėliniui juos į priekį išvedė tikslus Deivido Padaigio smūgis, tačiau po to viskas pakrypo ne jų naudai.

Kėliniui baigiantis raudoną kortelę užsidirbo komandos kapitonas Tomas Tamošauskas, o į „Pramogos“ vartus buvo paskirtas 6 metrų baudinys. Visgi jį „Pramogų“ vartininkas Ernestas Grudys atlaikė, o šeimininkai net žaisdami mažumoje išsaugojo tą vieno įvarčio persvarą.

Tačiau jų situacija nebuvo pavydėtina ir antrajame kėlinyje svečiai iš Jonavos dėjo daug pastangų, kad įmuštų savo įvartį. Jį galiausiai pelnė Marius Ganusauskas ir rezultatas tapo lygus.

Iki mačo pabaigos aibę progų turėjo tiek vieni, tiek kiti, bet savaisiais šansais komandos nepasinaudojo ir nugalėtojo šiame mače nebuvo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...