Futsal A lygos pusfinalio dalyvį išaiškino tik baudinių serija

Lietuvos Optibet Futsal A lygoje buvo tik vienintelė ketvirtfinalio pora, kuriai prireikė net trijų rungtynių. Tai Gargždų „Pramogų“ ir Vilniaus „TurboTransfers“ komandos. Jos abi užtikrintai laimėjo rungtynes išvykose, tačiau ketvirtfinalyje žaidžiama iki dvejų pergalių, o lemiamas trečiasis mačas įvyko šįvakar.

Gargžduose vykusiose rungtynėse kova tęsėsi iki pat finalinio švilpuko ir čia prireikė net baudinių serijos, po kurios antrą pergalę įsirašė ir į pusfinalį žengė „Pramogų“ komanda.

Aikštės šeimininkams rungtynes pavyko pradėti labai gerai. Jau antrą minutę juos į priekį išvedė Mantas Perepliotovas, o po penkių minučių žaibiška kontrataka pasibaigė Aurimo Skurdelio įvarčiu ir rezultato pasikeitimu į 2:0.

Tačiau tokia rungtynių pradžia svečių iš vėžių neišmušė. „TurboTransfers“ po truputį sugrįžo į rungtynes ir 14 minutę galiausiai sušvelnino rezultatą, kuomet pasižymėjo Aivaras Meškinis.

Iki kėlinio pabaigos abi ekipos dar turėjo savų šansų, bet šaltakraujiškumo pritrūkdavo paskutinėje atakos stadijoje ir rezultatas iki pertraukos daugiau nepasikeitė.

Antrojo kėlinio pradžia jau priklausė svečiams. „TurboTransfers“ ekipa sugebėjo ne tik išlyginti rezultatą, bet ir jį persverti savo naudai.

26 minutę Gajus Kulbis rezultatą išlygino, o po kelių minučių Mantas Makutunovičius išvedė „TurboTransfers“ į priekį.

Tą persvarą „TurboTransfers“ pavyko išlaikyti kurį laiką, tačiau „Pramogų“ pastangos galiausiai davė vaisių ir Algimantas Bačanskis 36 minutę atstatė „status quo“.

Pagrindinis rungtynių laikas rezultatu 3:3 galiausiai ir pasibaigė. Pratęsimas taip pat nugalėtojo neišaiškino, bet lygiųjų šiame mače būti negalėjo ir komandos stojo mušti baudinius.

Namų sienos Lietuvos futsalo vicečempionams padėjo ir permainingą bei dramatišką baudinių seriją jie laimėjo rezultatu 3:2 bei žengė į pusfinalį.

Į TOP4 etapą prieš tai jau spėjo patekti Kauno „Vytis“, Mažeikių VIP ir Jonavos „Vikingai“. Su pastaraisiais pusfinalyje „Pramogos“ ir žais, o VIP sieks pasipriešinti „Vyčio“ ekipai.

Rezultatas:

Gargždų „Pramogos“ 3 : 3 FC „TurboTransfers“ (po baudinių serijos: 3:2)

2’ [1 : 0] Mantas Perepliotovas

7’ [2 : 0] Aurimas Skurdelis

14’ [2 : 1] Aivaras Meškinis

26’ [2 : 2] Gajus Kulbis

28’ [2 : 3] Mantas Makutunovičius

36’ [3 : 3] Algimantas Bačanskis

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...