Fanų pasipiktinimą suprantantis P. Maldini: "Mes vis dar tikime treneriu"

"Milan" komanda Italijos pirmenybėse patyrė trečiąjį pralaimėjimą iš eilės, tačiau klubo sporto direktorius Paolo Maldini apie permainas trenerio kėdėje dar nekalba.

Po sezono su Gennaro Gattuso atsisveikinusi "Milan" komanda į trenerio postą paskvietė 52-ejų metų Marco Giampaolo, kuris su Genujos "Sampdoria" rodė gana gerus rezultatus.

Visgi priešingai jam klostosi karjera "Milan" ekipoje – per pirmus šešis turus patirti keturi pralaimėjimai ir vos 16-a pozicija turnyrinė lentelėje.

Kaip atskleidė P. Maldini, treneris turi visišką vadovybės pasitikėjimą.

"Mes patys pasirinkome trenerį, todėl jį ginsime. Manome, kad teisingiausia būtų jam suteikti laiko. Nuo pat pradžių žnojome, kad susidursime su problemomis, bet, žinoma, tokio prasto starto tikrai nesitikėjome. Kaip bebūtų, pati žaidimo kokybė tikrai nėra blogo lygio", – kalbėjo klubo legenda.

"Dabar esame tarsi tunelyje, kuriame nėra matyti šviesos, tačiau kaip ir sakė treneris, vienintelė išeitis, norint išsikapstyti iš šios situacijos, yra sunkus darbas.

Sudėtyje turime nemažai jaunų futbolininkų, todėl norime, kad treneris taptų tikru komandos lyderiu. Dabar galime kaltinti visus – žaidėjus, klubą ir trenerį. Manau, kad sirgaliai turi pilną teisę protestuoti, tačiau kol kas tai yra tik sezono pradžia ir niekas dar nėra pralaimėta", – pridūrė P. Maldini.