Fantastiškoje kovoje – "Valencia" ir "Chelsea" komandų lygiosios

Trečiadienį 19 val. 55 min. vakare UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos dvejos G ir H grupių 5-ojo turo rungtynės.

Fantastiška kova užfiksuota "Mestalla" stadione, kur ginklus tarpusavyje surėmė "Valencia" ir Londono "Chelsea" klubai. Po permainingos kovos nugalėtojas taip ir nepaaiškėjo – "Valencia" pasiekė lygiąsias 2:2.

Po lygiųjų abi komandos turi tiek pat taškų, tačiau dėl geresnio tarpusavio rungtynių santykio aukščiau "Chelsea" stovi "Valencia", tiesa, pastaroji paskutiniame ture kovos su Amsterdamo "Ajax".

"Valencia" šioje dvikovoje pranašumą įgijo 40-ąją minutę, tačiau jau vos po minutės Mateo Kovačičus klastingu smūgiu sugrąžino lygybę. Kroatui tai buvo pirmasis įvartis "mėlynųjų" gretose.

Antrojo kėlinio pradžioje "Chelsea" po Christiano Pulisico įvarčio persvėrė rezultatą. 65-ąją minutę "Valencia" galėjo atstatyti lygybę, tačiau Kepa reagavo į Dani Parejo smūgį nuo 11 m. žymos.

Visgi 82-ąją minutę šeimininkas pavyko išlyginti rezultatą – fantastišku smūgiu nuo skersinio kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Danielis Wassas.

Pačioje pridėto laiko pabaigoje "Valencia" dar galėjo nuskinti ir pergalę, tačiau Rodrigo iš dėkingos situacijos nenukreipė kamuolio į Kepos vartus.

Kitoje dvikovoje svarbią pergalę į savo sąskaitą įsirašė Sankt Peterburgo "Zenit" komanda, namuose įrodžiusi pranašumą prieš "Lyon".

Rusus į pergalę vedė Artiomas Dziuba ir Magomedas Ozdojevas. Tiek "Zenit", tiek "Lyon" turi po 7 taškus.

Rezultatai:

"Valencia" 2 - 2 "Chelsea"
40' [1 - 0] C. Soler
41' [1 - 1] M. Kovačič
50' [1 - 2] C. Pulisic
82' [2 - 2] D. Wass
65' D. Parejo ("Valencia") nerealizavo 11 m. baudinio

"Zenit" 2 - 0 "Lyon"
42' [1 - 0] A. Dziuba
84' [2 - 0] M. Ozdojev

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...