F. Santosas neturi abejonių: C. Ronaldo galės žaisti prieš Lietuvą

Lietuvos rinktinė nuolaidų nesulauks – Portugalija artėjančias Europos čempionato atrankos rungtynes žais stipriausia sudėtimi.

Jau ketvirtadienį Portugalija namuose priims Lietuvos futbolininkus, kurie pirmajame susitikime buvo sutriuškinti rezultatu 1:5. Lietuvos gynėjų siaubu tapo vienas žmogus – Cristiano Ronaldo, per beveik 80 žaidimo minučių pasiekęs keturis įvarčius.

34-erių metų puolėjas paskutiniu metu turėjo problemų savo klube – jis buvo pakeistas dvikovose su Maskvos "Lokomotiv" ir "Milan".

Teigiama, kad portugalas turi kelio problemų, tačiau Portugalijos rinktinės treneris Fernando Santosas tvirtina, kad C. Ronado yra pasiruošęs žaisti.

"Visi nori apie jį kalbėti, bet tai yra suprantama – jis yra geriausias planetos futbolininkas", – pareiškė F. Santosas.

"Cristiano yra su mumis, jis jaučia puikiai ir yra pasiruošęs žaisti", – trumpai apie savo komandos kapitono būklę pasisakė strategas.

Portugalija dar nėra užsitikrinusi vietos kitų metų Europos čempionate, tačiau jų laukia itin patogus finišas – rungtynės su mūsų šalies rinktine ir Lichtenšteinu.