F. Perezas patvirtino Kinijos susidomėjimą S. Ramosu

Pirmą kartą šiais metais viešai su žiniasklaida bendravęs Madrido "Real" klubo prezidentas Florentino Perezas patvirtino kalbas apie Sergio Ramoso norą išvykti į Kiniją.

Ispanijos žiniasklaidoje pirmadienį pasirodė pranešimai, kad S. Ramoso aplinkos žmonės informavo F. Perezą apie gautą pelningą kontraktą iš Kinijos. F. Perezas "Onda Cero" radijuje patvirtino šias kalbas, tačiau taip pat pridūrė, kad kinai nori S. Ramosą įsigyti nemokamai, todėl nėra jokios galimybės susitarti dėl sandorio.

"Sergio mane informavo, kad sulaukė pasiūlymo iš Kinijos, tačiau jie negali įsigyti jo dėl ten esančių transferų taisyklių", – pareiškė F. Perezas.

"Pasakiau, kad nėra nė menkiausios galimybės, kad leisime savo kapitonui išvykti nemokamai. Šis pokalbis buvo draugiškas. Tai buvo gana normali žaidėjo ir klubo situacija.

Sergio po Cristiano Ronaldo išvykimo yra daugiausiai klube uždirbantis žaidėjas. Tai tiesa, kad mes atlyginimus skirstome pagal žaidėjų nuopelnus ir vaidmenį komandoje.

Jis mūsų dar neprašė, kad leistume jam išvykti, tačiau aš jam iškart pasakiau, kad sandoris su Kinija yra neįmanomas. 

Mūsų santykiai su juo yra puikūs, aš myliu jį kaip savo sūnų. Jūs galite paklausti Rene Ramoso (Sergio agentas ir brolis – red.) ir jis pasakys, kad mes turime labai artimus ryšius.

Mes neketiname leisti jam išvykti. Klubai, kurie yra suinteresuoti juo, turi atsižvelgti į jo sutartyje numatytą išpirkos sumą (800 mln. eurų – red.). Daugiau nėra ką pasakyti šia tema", – kiek nuramino "Real" sirgalius ekipos prezidentas.

F. Perezas kelias valandas trukusiame interviu taip pat pripažino, kad sandoris dėl Edeno Hazardo jau praktiškai yra baigtas.

"Edeną padaryti "Real" žaidėju bandėme kelis metus iš eilės. Visgi mums tai nepavyko dėl jo kontrakto situacijos, tačiau dabar jo sutartyje liko tik vieneri metai.

Aš noriu, kad Edenas atvyktų į klubą ir tikiuosi, kad tai įvyks. Jis yra vienas geriausių planetoje", – gerų žodžių belgui negailėjo "Real" vadovas.

F. Perezas duotame interviu taip pat kalbėjo apie praėjusią vasarą įvykusį išsiskyrimą su Cristiano Ronaldo, padarytą klaidą atleidžiant Juleną Lopetegui ir Kylianą Mbappe su Neymaru, kurių šiuo metu nemato savo komandoje.