F. Lampardas po skaudaus dūrio Niukasle: "Mums trūksta "žudiko instinkto"

Frankas Lampardas po netikėtu pralaimėjimu pasibaigusių rungtynių Niukasle pirštais badė į ekipos puolimą.

Kone visą rungtynių laiką su kamuoliu dominavusi ir varžovams progų susikurti neleidusi "Chelsea" ekipa skaudų smūgį gavo pridėto laiko metu, kai "Newcastle" po pirmos realios galimybės įmušė vienintelį ir pergalingą įvartį.

"Ne visada atsižvelgiu į statistiką, tačiau šios rungtynės buvo visiškai mūsų rankose – mes tiesiog dominavome", – pareiškė F. Lampardas.

"Jeigu gerai prisimenu, jie per visas rungtynes atliko tris smūgius galva ir būtent po vieno iš jų krito įvartis. Antrajame kėlinyje jie net nebuvo priartėję prie mūsų baudos aikštelės, kai mes, savo ruožtu, visiškai dominavome ir kūrėme progas prie jų vartų.

Mes žinome savo pagrindinę problemą – tai įvarčiai. Mes neįmušame jų pakankamai, kad galėtume susikurti pranašumą turnyrinėje lentelėje. Tokių situacijų šį sezoną jau turėjome, ypatingai žaidžiant namuose. Mes žaidžiame gana neblogai, tačiau niekaip neįmušame, o varžovai, susikūrė vieną pusprogę, laimi rungtynes.

Puolime turime žaisti gerokai šaltakraujiškiau. Nežinau, ar treniruotėse dar galime įdėti daugiau darbo. Mums paprasčiausiai reikia "žudiko instinkto". Turime mušti daugiau įvarčių iš įvairių situacijų, jeigu norime atsidurti ten, kur ir turime būti", – mintimis dalijosi F. Lampardas.