F. Lampardas patvirtino, kad C. Pulisicas sausį nebus skolinamas kitai komandai

Londono "Chelsea" ekipa praėjusią vasarą prarado savo lyderį Edeną Hazardą, kuris išvyko į Madrido "Real", tačiau buvo tikimasi, jog bent iš dalies belgo netektį kompensuos naujokas Christianas Pulisicas.

Vis tik 21-erių amerikiečio startas "aristokratų" gretose nėra lengvas ir "Premier" lygoje jis kol kas sužaidė tik penkerias rungtynes, per kurias spėjo atlikti du rezultatyvius perdavimus.

Užsienio žiniasklaidoje net pasirodė pranešimų, kad "Chelsea" per sausio mėnesio perėjimų langą gali bandyti išnuomoti C. Pulisicą, tačiau tokius gandus paneigė pats Frankas Lampardas.

"Neturime tokių planų. Christianas buvo didžiulis klubo pirkinys, tačiau jam tik neseniai sukako 21-eri, o mūsų komandoje konkurencija yra didžiulė.

Jau prieš praėjusias rungtynes sakiau, kad man nuolat kylą problemų, kuomet reikia pasirinkti startinę sudėtį. Žaidėjai man padeda apsispręsti savo pasirodymais treniruotėse ar rungtynėse. 

Turime apsaugoti Christianą, nes jis yra labai jaunas. Jis, kaip ir visi kiti futbolininkai komandoje, turi toliau sunkiai dirbti treniruotėse, tobulėti bei suprasti, kokia linkme nori eiti klubas", - bendraudamas su žurnalistais kalbėjo F. Lampardas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...