F. Lampardas: "Negaliu paaiškinti, kas įvyko šiose rungtynėse"

Frankas Lampardas po vienų įspūdingiausių Londono "Chelsea" komandos rungtynių UEFA Čempionų lygos istorijoje sunkiai rinko žodžius.

"Chelsea" mače su Amsterdamo "Ajax" vienu rungtynių momentu atsilikinėjo 1:4, tačiau netikėtos varžovų raudonos kortelės leido "mėlyniesiems" išlyginti rezultatą ir tik per plauką likti nuo penktojo įvarčio.

"Negaliu paaiškinti šių rungtynių", – "BT Sport" televizijai komentarą duodamas sakė F. Lampardas.

"Be visa to, kad turėsime atlikti detalią susitikimo analizę, dėl tokių neįtikėtinų rungtynių mes ir esame čia. Įsivaizduoju, kad žmonės, kurie stebėjo šią dvikovą, taip pat liko be žado.

Su visa pagarba "Ajax" komandai, tai buvo neįtikėtinas futbolo spektaklis.

Nemanau, kad man yra tekę dalyvauti panašiose rungtynėse. Du įvarčiai į savus vartus buvo pagrindinė pirmojo kėlinio istorija. Pertraukos metu sakiau, kad šiose rungtynės baigsis 3:3 arba 4:4. Aš neklydau", – įspūdžiais dalinosi anglas.

Visgi F. Lampardas pridūrė, kad nepaisant įspūdingo futbolo šou, jis neliko patenkintas komandos pasirodymu gynyboje: "Momentais atrodėme labai pavojingai. Nesu patenkintas bendrai dėl visų rungtynių. Tai yra Čempionų lyga ir mes padarėme per daug klaidų.

Labiausiai džiugu dėl dvasios, kurią parodė visas stadionas. Kas liečia raudonas korteles, negaliu nieko komentuoti, nes tikrai nemačiau už, ką jos buvo skirtos."