F. Lampardas apie E. Hazardą: "Jo neįmanoma pakeisti kitu žaidėju"

Franko Lampardo ir jo treniruojamos "Chelsea" ekipos trečiadienį laukia dar vienas sunkus išbandymas - UEFA Supertaurės rungtynės su "Liverpool".

"Aristokratai" šią vasarą prarado savo lyderį Edeną Hazardą, kuris išvyko į Madrido "Real". Prieš trečiadienio rungtynes F. Lampardas teigė, kad belgo neįmanoma pakeisti kitu žaidėju, todėl pasitempti turi visa komanda.

"Buvau didžiulis Edeno fanas, o taip pat man teko kartu su juo ir rungtyniauti. Praėjusį sezoną, mano nuomone, jis buvo vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, tačiau jis itin produktyvus buvo visus tuos metus, kuomet rungtyniavo "Chelsea" gretose.

Manau, kad jo neįmanoma pakeisti kitu žaidėju, nes Edenas dabar yra labai aukštame savo karjeros taške.

Gera žinia ta, kad mes turime grupę žaidėjų, tarp kurių yra tiek jaunų, tiek patyrusių futbolininkų ir jie dabar turi galimybę žengti žingsnį į priekį tiek kaip komanda, tiek kaip asmenybės. To mums reikia, nes su Edeno išvykimu praradome ir labai daug įvarčių bei rezultatyvių perdavimų.

Turime būti kaip komanda ir surasti būdą, kaip toliau išlikti stipriems, nes toks klubas kaip "Chelsea" visada randa sprendimą. Edenas Hazardas, Johnas Terry, Didieras Drogba sparčiai tobulėjo šiame klube, o dabar atėjo metas kitiems futbolininkams bei kitam treneriui. 

Tai - tikras iššūkis, tačiau turime palinkėti sėkmės Edenui bei judėti toliau", - prieš Supertaurės rungtynes kalbėjo F. Lampardas.

"Chelsea" "Premier" lygos starte gavo skaudų smūgį, kuomet išvykoje net 0:4 nusileido "Manchester United" ekipai. Nepaisant to, F. Lampardas tiki savo komandos galimybėmis triumfuoti UEFA Supertaurės rungtynėse.

"Esu nusiteikęs optimistiškai, nes aš tikiu savo žaidėjais bei tuo, kad finale esame dėl to, kad nusipelnėme čia būti. Tai ne mano, o klubo ir žaidėjų pasiekimas praėjusį sezoną, tačiau aš didžiuojuosi būdamas čia ir treniruodamas šią komandą.

Suprantu, kokio aukšto lygio yra "Liverpool" komanda, kuri visiškai pelnytai triumfavo Čempionų lygoje. Jie turi nuostabų trenerį ir puikius žaidėjus. Tai bus didžiulis testas mums, bet aš tikiu savo žaidėjais ir jei žaisime taip gerai, kaip tik galime, tuomet turime šansų triumfuoti", - pridėjo anglas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...