"Everton" atleido R. Koemaną

Liverpulio "Everton" klube - permainos: dėl prastų rezultatų iš komandos vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Ronaldas Koemanas.

54-erių metų strategas prie "irisų" vairo stojo 2016-ųjų vasarą. Pirmasis sezonas Liverpulyje buvo gana neprastas - iškovota septintoji pozicija "Premier" lygoje.

Vis dėlto šis sezonas yra ne toks, kokio tikėjosi "Everton" klubas ir jo sirgaliai - po vasarą išleistų beveik 160 milijonų eurų demonstruojami klaikūs rezultatai šalies lygoje.

"Everton" šį sezoną "Premier" lygoje per sužaistas devynerias rungtynes vos du kartus pasiekė pergalę ir net penkis kartus turėjo susitaikyti su pralaimėjimo. Viso to rezultatas - pasiekta iškritimo zona (18-a pozicija).

R. Koemanas tapo trečiuoju "Premier" lygos treneriu, netekusiu darbo šiame sezone. Anksčiau iš savo klubų taip pat buvo atleisti Frankas de Boeras ir Craigas Shakespeare'as.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/EAEMydTN7n">pic.twitter.com/EAEMydTN7n</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/922439954483044352?ref_src=twsrc%5Etfw">October 23, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...