E. Valverde: "Visiškai apribojome "Inter" galimybes žaisti mūsų aikštės pusėje"

"Barcelona" vyriausiasis treneris Ernesto Valverde džiaugėsi komandos pademonstruotu žaidimu prieš Milano "Inter" ir teigė, kad Lionelio Messi netektis daugeliui pridėjo papildoms motyvacijos.

Trečiadienį "Barcelona" rezultatu 2:0 nugalėjo Milano "Inter" ir beveik užtsitikrino vietą UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje. Prieš dvikovą daug buvo kalbama apie L. Messi traumą, tačiau "Inter" komandai šiose rungtynėse nepavyko nei apsiginti, nei užpulti varžovus.

"Mes visada žaidžiame kaip komanda, tačiau kai aikštėje yra Messi visada turime pranašumą, nes jis bet kada gali sukurti kažką nuostabaus. Šiandien mes buvo geri tiek žaisdami savo futbolą, tiek ir kurdami progas", - po rungtynių sakė strategas.

"Kovojome tikrai prieš galingą varžovą, tačiau mes sugebėjome sustabdyti juos nų jų žaidimo, ką ir rodo rezultatas švieslentėje. Kone visą rungtynių laiką praleidome jų aikštės pusėje.

Mes esame patenkinti šiuo pasirodymu, nes tai buvo tikrai svarbios rungtynės", - pagyrų komandai negailėjo E. Valverde.

"Barcelona" turi tris dienas pailsėti iki "El Clasico" dvikovos Ispanijoje. Nors ir Madrido "Real" klubas šiuo metu yra didelėje krizėje, E. Valverde tikisi ypatingai sunkių rungtynių.

"Žiūrint į dabartinę jų situaciją, manau, kad "Real" bus dar pavojingesnis. Lopetegui žaidėjai atvyks čia tikėdamiesi parodyti kuo geresnį žaidimą ir savo stipriąsias puses", - pridūrė specialistas.