E. Valverde ramina klubo gerbėjus: L. Messi trauma nėra rimta

Ernesto Valverde treniruojamai "Barcai" pavyko grįžti į pergalių kelią, tačiau rungtynėse su "Villarreal" ir vėl traumą patyrė Lionelis Messi.

Susitikimą startinėje sudėtyje pradėjęs argentinietis pirmojo kėlinio pabaigoje pajautė šlaunies skausmą. Jam iš pradžių pagalbą suteikė klubo medikai, kurie pastatė jį ant kojų ir šis užbaigė pirmąjį kėlinį.

Visgi rezultatyviu perdavimu per pirmas 45 minutes pasižymėjęs L. Messi antrajame kėlinyje į aikštę negrįžo ir tai rimtai išgąsdino klubo gerbėjus.

Po rungtynių kalbėjęs E. Valverde teigė, jog tai buvo padaryta dėl atsargumo.

"Kai kažkas nutinka Lioneliui, pasaulis sustoja", – spaudos konferencijoje kalbėjo strategas. – Neatrodo, kad sužeidimas yra rimtas. Jis greičiausiai tuo metu pajautė nemalonų šlaunies raumens skausmą".

"Į aikštę jis negrįžo tik dėl noro apsidrausti, jog nebūtų dar rimtesnių pasekmių", – pridūrė E. Valverde.

Kalbėdamas apie pergalę prieš "Villarreal", strategas teigė: "Svarbiausia buvo laimėti. Įprastai namuose žaidžiame puikiai, nors šiandien tikrai buvo sunku.

Pirmajame kėlinyje turėjome momentų, kurių metų žaidėme gana prastai. Savo aikštėje neturime jokių problemų, bet norėtųsi tą padaryti ir žaidžiant svetur."