E. Valverde: "Nežinau, kodėl esame tokie prasti žaisdami išvykose"

"Barcelona" šį sezoną Ispanijos "La Liga" pirmenybėse yra daugiau praleidusi įvarčių (9) nei iškovojusi taškų (7). Toks pasirodymas nulėmė tai, kad katalonai lygoje rodo prasčiausius rezultatus nuo 1994 metų.

Šeštadienį "Barcelona" futbolininkai antrą kartą šiame sezone turėjo susitaikyti su pralaimėjimu. Namuose žaidusi lygos naujokė "Granada" rezultatu 2:0 įveikė katalonus, kurie po penkių turų yra septintoje vietoje.

Po rungtynių kalbėjęs Ernesto Valverde prisiėmė atsakomybę dėl pralaimėjimo, tačiau pripažino, kad negali paaiškinti, kodėl komandos veidas taip skiriasi žaidžiant namuose ir svečiuose.

"Namuose žaidžiame fantastiškai, tačiau varžovų stadione pasirodome ypatingai prastai", – teigė E. Valverde. – Aš esu susirūpinęs situacija. Taip, mes turime traumų, bet wow, kažką tikrai darome negerai, jog negalime pasiekti teigiamų rezultatų išvykose".

Kalbėdamas apie pačias rungtynes, strategas pridūrė: "Šiandien nenusipelnėme laimėti. Man pikta ir tuo pačiu jaučiuosi atsakingas dėl to, kas įvyko.

Mums trūko jėgos baudos aikštelėje, negalėjome surasti savojo žaidimo dėl daugybės priežasčių. Vienintelė išeitis dabar yra stengtis pagerinti žaidimą."

Paklaustas, ar tokie pralaimėjimai gali rimtai sukomplikuoti jų šansus laimėti lygą, E. Valverde teigė: "Mūsų laukia dar daug rungtynių. Turime žaisti geriau."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...