E. Valverde: "Detalės mums kainavo pergalę"

Ernesto Valverde po pralaimėjimo Ispanijos Supertaurėje neliko nusivylęs komandos pasirodymu, nors ir pripažino, kad gynyboje buvo galima sužaisti geriau.

"Barcelona" ketvirtadienį vakare pralaimėjo Madrido "Atletico" ekipai ir baigė kovą dėl Supertaurės trofėjaus. "Barca" dominavo didžiąją rungtynių dalį ir dar 80-ąją minutę turėjo vieno įvarčio pranašumą.

"Įvarčiai, kuriuos pasiekė "Atletico", mus pribloškė", – teigė E. Valverde. – Atrodė, kad rungtynių kontrolė buvo mūsų rankose".

"Bendra prasme rungtynės mums nebuvo prastos, tačiau mes čia buvo tik dėl vieno tikslo – laimėti titulą. Dominavome, tačiau pamiršome apie kai kurias detales.

Rungtynės dėl VAR pakartojimų buvo ganėtinai nesklandžios. Teisėjai paaiškino, kad trečio įvarčio neįmušėme dėl milimetrinės nuošalės. Akivaizdu, kad VAR nebuvo mūsų pusėje", – tęsė strategas.

Paklaustas apie savo paties ateitį klube, E. Valverde pridūrė: "Suprantu, kaip veikia futbolas – kai pralaimi visi pradeda kalbėti apie tavo ateitį. Aš pats nesikoncentruoju į dalykus, kurių negaliu kontroliuoti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...