E. Valverde: "Dembele yra puikus žaidėjas, tačiau iš jo tikimės dar daugiau"

Ernesto Valverde neliko nusivylęs lygiosiomis Ispanijos sostinėje ir pridūrė, kad iš Ousmane'o Dembele panašaus žaidimo tikisi ir kitose rungtynėse.

Nors O. Dembele aikštėje pasirodė tik 80-ąją minutę, jis tapo šių rungtynių didvyriu. "Atletico" po Diego Costos įvarčio pirmavo, tačiau prancūzas 90-ąją minutę pasiekė puikų įvartį ir neleido varžovams išstumti katalonus iš pirmosios pozicijos.

"Dembele yra puikus žaidėjas, turintis daug gerų savybių, įskaitant ir gebėjimą mušti įvarčius. Komanda privalo turėti tokio tipo specialistą. Mūsų krašto žaidėjai turi žaisti agresyviai, priimti rizikingus sprendimus ir padėti komandai gynyboje. Dembele turi pasitikėjimo savimi, žaidžia abejomis kojomis, kas suteikia pranašumą aikštėje", - po rungtynių kalbėjo E. Valverde.

"Apie Dembele daug kalbama visuomenėje, tačiau mes tikimės, kad jis mums atneš dar daug teigiamų akimirkų. Jo minučių skaičius aikštėje priklauso nuo to, kiek jis yra pasiruošęs dirbti treniruotėse.

Jis nebuvo pakviestas į mūsų paskutines rungtynes, tačiau mes turime jam padėti atsiskleisti. Jis šiandien tai parodė, bet mes iš jo tikimės dar daugiau, nes jis yra labai talentingas žaidėjas", - pridūrė strategas.

O. Dembele šį sezoną per 16 rungtynių yra įmušęs septynis įvarčius ir atlikęs du rezultatyvius perdavimus.