E. Valverde: "Coutinho vis dar yra su mumis"

Ernesto Valverde teigia, kad vis dar pasitiki Philippe Coutinho, tačiau nėra garantuotas dėl jo ateities "Barcelona" komandoje.

2018 žiemą į "Barceloną" atvykęs P. Coutinho paskutiniu metu buvo siejamas su grįžimu į "Premier" lygą. Visgi jau šiandien baigiasi perėjimų langas Anglijoje, todėl brazilas veikiausiai nesusitars su jokiu šios šalies klubu.

Paklaustas, kodėl P. Coutinho negavo minučių šiąnakt įvykusioje dvikovoje prieš "Napoli", strategas atsakė: "Jis nežaidė, nes kaip ir Arthuras su Vidaliu turėjo dar tik kelias treniruotes. Planas yra tas pats: šiuos žaidėjus įlieti po truputi. Pažiūrėsime, ar Coutinho jau galės žaisti šeštadienį."

"Mes pasitikime juo, kaip ir kitais žaidėjais. Aš negaliu tiksliai pasakyti, kas nutiks šią vasarą, tačiau dabar jis yra su mumis", – pridūrė strategas.

Savo ruožtu sulaukęs klausimo apie Neymarą, E. Valverde teigė: "Kaip ir prieš dvejus metus, taip ir dabar atvykdamas į šį stadioną turiu atsakyti į klausimus apie Neymarą. Aš tikrai nežinau, kokia yra situacija."