E. Valverde apie savo vėlyvus keitimus: "Nežinojau, ko mums reikia"

Ispanijos šalies futbolo grandai išgyvena ne patį sėkmingiausia laikotarpį - jeigu Madrido "Real" nesugeba įmušti keturias rungtynes iš eilės, tai "Barcelona" tiek pat kartų negali iškovoti pergalės.

Sekmadienį įvykusioje "La Liga" pirmenybių dvikovoje "Barcelona" ketvirtą kartą iš eilės prarado taškus - "Valencia" sugebėjo pasiekti lygiąsias 1:1.

Po rungtynių katalonų komandos strategas Ernesto Valverde teigė, kad "Barcelona" nesužaidė pagal savo galimybes, tačiau ir varžovų įvartis buvo sėkmės faktorius.

"Prieš keturias dienas mes įmušėme įvartį 2-ąją minutę, šiandien - oponentai. Tokie dalykai gali nutikti. Mes treniruojamės, kad tokių klaidų nedarytume, tačiau futbolas nėra visada nuspėjamas.

Tiesa yra tokia, kad šį sezoną esame priversti dažniau atsitiesti po varžovų įvarčio nei patys saugoti pranašumą. Atrodo, kad mes plaukiame prieš srovę, tačiau neabejoju, kad tai artimiausiu metu pasikeis", - kalbėjo E. Valverde.

Šiose rungtynėse nustebino stratego sprendimas pirmąjį keitimą atlikti tik 84-ąją susitikimo minutę - Philippe Coutinho pakeitė Ousmane Dembele. Dar po keturių minučių aikštėje pasirodė šį sezoną beveik nerungtyniaujantis Rafinha.

Tokį sprendimą E. Valverde aiškino gana juokingai: "Keitimai tiek ilgai užtruko, nes paprasčiausiai nežinojau, kokių pasikeitimų aikštėje mums reikia."

Po aštuonių turų "Barcelona" Ispanijos pirmenybėse žygiuoja antroje pozicijoje.