E. Lamela: "Liverpool", kaip ir kiti klubai, yra įveikiamas"

Londono "Tottenham" saugas Erikas Lamela tvirtina, kad "Liverpool" yra itin pavojingas varžovas, tačiau mano, kad tą patį apie juos gali pasakyti "raudonieji".

Jau šį šeštadienį Ispanijos sostinėje UEFA Čempionų lygos finalo rungtynėmis baigsis 2018-19 metų futbolo sezonas. Pirmą kartą į finalą patekęs "Tottenham" žais prieš "Liverpool", kuris savo laimę šiose rungtynėse bandė ir praėjusiais metais.

"Liverpool" yra labai sudėtingas varžovas, bet neabejoju, kad jie apie mus galvoja tą patį", – "Marca" dienraščiui sakė E. Lamela.

"Jie, kaip ir visi kitai klubai, gali būti įveikiami. Žinome, kuriose vietose galime juos nubausti ir laimėti rungtynes. Prognozėmis nenoriu svaidytis, tačiau galiu patikinti tai, kad pasiruošimas vyko sklandžiai ir į Madridą atvykome su tikslu šeštadienį apturėti gerą naktį", – tęsė futbolininkas.

Paklaustas apie Mauricio Pochettino svarbą "Spurs" komandoje, E. Lamela atsakė: "Reikia padėkoti už jo darbą, nes dar prieš kelis metus mes negalėjome įsivaizduoti, kad žaisime Čempionų lygos finale.

Mauricio yra ne tik geras treneris, bet ir puiki asmenybė. Sulaukti šanso žaisti ČL finale yra kažkas neįtikėtino. Visi apie tai svajojome, kai buvo maži."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...