E. Hazardas: Madrido "Real"? Negali žinoti

"Nike" futbolo šventėje dalyvavęs Londono "Chelsea" krašto puolėjas Edenas Hazardas duodamas interviu "Marca" dienraščiui tik dar kartą užsiminė, kad yra šansų, jog jis persikels į Madrido "Real".

E. Hazardo pavardė su Ispanijos sostinės ekipa yra siejama jau ilgą laiką, tačiau belgas vis dar yra ištikimas "Chelsea" komandai. Vis dėlto pastarųjų mėnesių pranešimai leidžia manyti, kad tiek pats "Real", tiek futbolininkas yra nusiteikęs pradėti bendradarbiavimą.

Paklaustas apie savo ryšį su Zinedine'u Zidane'u, E. Hazardas pasakojo: "Puikiai prisimenu, kai prieš 10 metų jis pasakė savo nuomonę apie mane. Tai buvo neįtikėtina, nes jis visada buvo mano idealas, kurio žaidimo vaizdo įrašus peržiūrėjau gal tūkstantį kartų. 

Dabar jis yra vienos geriausių planetos komandų treneris, todėl jo žodžiai apie mane kažką pasako. Tačiau aš ties tuo nenoriu sustoti - noriu ir toliau sunkiai dirbti ir įrodyti savo vertę aikštėje, bet, žinoma, visada yra gera klausytis teigiamų dalykų apie save."

Galiausiai nuskambėjus klausimui, kad "Real" sirgaliai jį tikisi pamatyti kitą vasarą vilkint "baltųjų" apranga, belgas atsakė: "Futbole niekada nežinai kas gali atsitikti, bet aš esu patenkintas "Chelsea" ir susikoncentravęs ties šia komanda."

Šį sezoną E. Hazardas per 35 susitikimus yra pasiekęs 13 įvarčių ir atlikęs devynis rezultatyvius perdavimus.