E. Canas: privalome neutralizuoti A. Sanchezą

Vokietijos rinktinės saugas Emre Canas sako, kad, jeigu jo šalies nacionalinė ekipa šį vakarą nori įveikti Čilę, privaloma iš žaidimo išjungti varžovų lyderį Alexį Sanchezą.

Londono "Arsenal" žvaigždė rungtynes prieš Kamerūną pradėjo tik po keitimo, bet manoma, jog iki dvikovos su vokiečiais jis bus pilnai atsigavęs po traumos bei galės pasirodyti aikštėje nuo pirmųjų minučių.

Pergalė prieš pasaulio čempionus stipriausiai Pietų Amerikos rinktinei leistų žengti rimtą žingsnį link Konfederacijų taurės pusfinalio.

"Esu varžęsis su Sanchezu aikštėje", - kalbėjo Canas. "Jis yra puikus žaidėjas, vienas geriausių "Premier" lygoje. Turėsime sutelkti visą dėmesį. Tokius žaidėjus privalome neutralizuoti."

"Visgi, manau, jog mes turime nuostabius futbolininkus, o jie turi kitus nuostabius futbolininkus. Tai yra itin svarbus mačas ir mes turime jam surasti atsakymą."

Tiesa, nors ir pripažįsta varžovų pajėgumą, Canas nemano, kad čiliečiai turėtų būti laikomi dvikovos favoritais. Ši aksitata įvyks jau šį vakarą 21 val. Lietuvos laiku.