Dviejų įvarčių deficitą panaikinęs "Inter" triumfavo Milano derbyje

Sekmadienio vakarą įvyko centrinės "Serie A" 23-ojo turo rungtynės.

Intriguojančiame Milano derbyje pergalę šventė namuose žaidusi "Inter" ekipa, kuri panaikino dviejų įvarčių deficitą ir 4:2 nugalėjo "AC Milan" futbolininkus.

Pirmasis mačo kėlinys sėkmingiau susiklostė "AC Milan" futbolininkams. Svečiai 40-ąją minutę išsiveržė į priekį po Ante Rebičiaus tikslaus smūgio, o jau per teisėjo pridėtą laiką savo komandos persvarą padvigubino Zlatanas Ibrahimovičius.

"Inter" nesiruošė nuleisti rankų ir 51-ąją minutę nuostabiu smūgiu savo komandos atsilikimą sušvelnino Marcelo Brozovičius, o dar po trijų minučių puikios kombinacijos smaigalyje atsidūręs Matiasas Vecino rungtynėse atstatė pusiausvyrą.

Šeimininkai 70-ąją minutę galų gale išsiveržė į priekį, kai po kampinio puikiai galva smūgiavo Stefanas de Vrijis.

80-ąją minutę "Inter" galėjo padėti tašką šiose rungtynėse, tačiau Christiano Erikseno smūgiuotas kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę progą išlyginti rezultatą turėjo ir "AC Milan", tačiau Z. Ibrahimovičiaus galva smūgiuotas kamuolys taip pat sudrebino vartų konstrukciją.

Tašką šiame mače jau per teisėjo pridėtą laiką padėjo "Inter" puolėjas Romelu Lukaku.

Po šios pergalės "Inter" taškais susilygino su iki šiol vienvaldžiais turnyrinės lentelės lyderiais buvusiais "Juventus" futbolininkais.

Rezultatas:

"Inter" 4:2 "AC Milan"
40' [0:1] A. Rebic
45+1' [0:2] Z. Ibrahimovic
51' [1:2] M. Brozovic
54' [2:2] M. Vecino
70' [3:2] S. de Vrij
90+3' [4:2] R. Lukaku

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...