Dvi raudonas korteles užsidirbęs "Tottenham" per pridėtą laiką krito prieš "Bournemouth"

Šeštadienį buvo sužaistos dar trejos Anglijos "Premier" lygos 37-ojo turo rungtynės.

Pergalės atveju vietą Čempionų lygoje užsitvirtinti galėjęs Londono "Tottenham" klubas patyrė skaudžią nesėkmę Bornmute. Net dvi raudonas korteles užsidirbę "Spurs" futbolininkai buvo arti lygiųjų, tačiau per pridėtą laiką savo žiūrovų akivaizdoje žaidęs "Bournemouth" vis tiek pasiekė pergalę.

"Tottenham" nedrausmingai pradėjo žaisti nuo pat pirmų minučių – pirmajame kėlinyje geltonas korteles prieš save išvydo trys žaidėjai. Ericas Dieris buvo labai arti pašalinimo iš aikštės, tačiau vietoj jo raudoną kortelę prieš save pačioje kėlinio pabaigoje išvydo Heungas-minas Sonas, nesuvaldęs emocijų ir nesportiškai pasielgęs su oponentu.

Antrajame kėlinyje M. Pochettino pakeitė du geltonas korteles užsidirbusius žaidėjus, tačiau tada įvyko dar didesnė tragedija – Juanas Foythas vos po dviejų minučių pakelta koja įsirėžė į varžovą ir taip pat išvydo raudoną kortelę. Argentinečio pasirodymas buvo baigtas vos per kelias minutes.

"Tottenham" komandai liko tik laikytis gynyboje. Gana ilgą laiko dalį "Spurs" praktiškai net neturėjo didelių problemų, tačiau spaudimas augo rungtynėms artėjant į pabaigą.

Lemiamas epizodas įvyko pirmąjį pridėto laiko minutę, kai po pakelto Ryano Fraserio kampinio galingą smūgį galva atliko ir pergalę šeimininkams padovanojo Nathanielis Ake.

"Tottenham" klubui tai buvo itin skaudi nesėkmė. "Chelsea" dabar turės progą pralenkti trečioje vietoje esančius M. Pochettino auklėtinius, o vilties dar neprarana "Arsenal" ir "Man Utd". "Spurs" paskutiniame ture kausis su "Everton", todėl jų laukia itin sunki dvikova dėl trijų taškų.

Jeigu, pavyzdžiui, "Arsenal" ekipa laimės dvi paskutines rungtynes, jų sąskaitoje bus 72 taškai, kai tuo metu "Tottenham" net ir sužaidęs lygiosiomis su "Everton" turės tik 71. Taigi, gana saugioje pozicijoje buvęs "Tottenham" klubas paskutiniame ture žais finalo vertą susitikimą.

"Bournemouth" komandai tai buvo pirmoji pergalė prieš "Tottenham" rungtyniaujant aukščiausioje šalies lygoje.

Kitos dvikovos baigėsi lengva "West Ham" prieš "Southampton" ir "Fulham" nesėkme išvykoje prieš "Wolves".

Rezultatai:

"Bournemouth" 1 - 0 "Tottenham"
90+1' [1 - 0] N. Ake
43' Son ("Tottenham") pašalintas iš aikštės
48' J. Foyth ("Tottenham") pašalintas iš aikštės

"West Ham" 3 - 0 "Southampton"
16' [1 - 0] M. Arnautovič
69' [2 - 0] M. Arnautovič
72' [3 - 0] R. Fredericks

"Wolves" 1 - 0 "Fulham"
75' [1 - 0] L. Dendoncker

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...