D.Šemberas: tokias komandas, kaip "Dinamo", turime įveikti (VIDEO)

„Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas teigia, kad vilniečiai jaučiasi gerai pasirengę kovoms su Zagrebo „Dinamo“.

„Pirmiausia noriu pasveikinti vilniečius su didžiule švente. Čempionų lyga - geriausias Europos turnyras, kuriame žaidžia stipriausios komandos, - grįžta į Lietuvos sostinę. Tai didelis „Žalgirio“ nuopelnas, - kalbėjo D. Šemberas. - Rungtynėms daug ruošėmės, analizavome varžovus ne tik praktiniuose užsiėmimuose, turėjome ir nemažai teorinių.

Esame pasiruošę rungtynėms, o jos jau parodys, ar pasiruošėme gerai. Visi gerai jaučiamės, nėra daug traumuotų žaidėjų. Laukiame įdomaus ir sunkaus mačo. Varžovas labai geras, bet norint, kad augtų asmeninis ir visos komandos meistriškumas, tokias komandas, kaip „Dinamo“, turime įveikti“

Vilniečių kapitonas taip pat pasidžiaugė, kad į Zagrebą vyksta gana gausus būrys „Žalgirio“ aistruolių.

„Jaučiame sirgalių užnugarį. Jie su mumis vyksta į Zagrebą ir mes tuo labai džiaugiamės“, - sakė futbolininkas.

„Žalgirio“ gynėjas Andro Švrljuga turės galimybę žaisti prieš stipriausią savo gimtinės komandą, todėl mačai su Zagrebo „Dinamo“ jam bus ypatingi.

„Kiek skaičiau Kroatijos žiniasklaidą, rašoma, kad „Dinamo“ mus lengvai nugalės. Mums gali būti naudinga, jei jie mano, kad mes nesame pakankamai rimti varžovai. Jie yra favoritai ant popieriaus, bet favoritai, kaip rodo dabar vykstantis pasaulio čempionatas, ne visada laimi“, - sakė „Žalgirio“ kroatas.

Pasak A. Švrljugos, „Dinamo“ turi nemažai naujų futbolininkų, todėl komanda nėra susižaidusi.

„Manau, mes turime galimybių įveikti „Dinamo“. Aš esu žaidęs su „Dinamo“ daug kartų, turiu ir geros, ir blogos patirties. „Žalgiryje“ turime gerą komandą, kuri su „Dinamo“ gali kovoti“, - tvirtino „Žalgirio“ gynėjas.

Pirmąsias rungtynes „Dinamo“ ir „Žalgiris“ žais liepos 15-ąją Zagrebe, atsakomoji dvikova vyks liepos 22-ąją - Vilniuje.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...