Draugiškose rungtynėse traumą patyręs R. Loftus-Cheekas veikiausiai praleis EL finalą

Jungtinėse Amerikos Valstijose draugiškas rungtynes susiplanavęs Londono "Chelsea" dabar gali tik graužtis pirštus.

Pasibaigus sezonui Anglijoje, o iki Europos lygos finalo likus dar beveik dviem savaitėms, "mėlynieji" šiąnakt sužaidė draugiškas rungtynes su "New England Revolution" klubu.

Iš pažiūros ant gana prastos aikštės žaidusi "Chelsea" ekipa leido pasireikšti kone visiems pagrindinės sudėties žaidėjams. Vienas jų buvo ir puikią sportinę formą demonstruojantis Rubenas Loftusas-Cheekas.

Visgi būtent jam šios rungtynės ir baigėsi nelaimingai – anglas patyrė čiurnos traumą. Po rungtynių buvo užfiksuota, kad stadioną futbolininkas paliko su ramentais ir kojos įtvaru.

Kol kas nežinoma, kokio tai rimtumo sužeidimas, tačiau pirminis vaizdas didelių vilčių "Chelsea" gerbėjams neteikia.

"Chelsea" rungtynes laimėjo rezultatu 3:0.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Ruben Loftus-Cheek leaves the Gillette Stadium on crutches, and wearing a protective boot.<br>This is dreadful to see. <a href="https://t.co/9M3oiwhhft">pic.twitter.com/9M3oiwhhft</a></p>&mdash; Dan Levene (@danlevene) <a href="https://twitter.com/danlevene/status/1128857616128630784?ref_src=twsrc%5Etfw">May 16, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>