Dėl žaidimo Argentinos rinktinėje M. Rojo yra pasiryžęs palikti "Man Utd"

Nuo 2014 metų "Manchester United" gretose rungtyniaujantis Marcosas Rojo pastaruojuo metu daugiau laiko gydosi traumas, nei padeda komandai aikštėje.

Nors 29-erių argentinietis "raudonųjų velnių" gretose vis rečiau pakyla nuo suolo, o kartais net nepatenka į komandos sudėtį, jis vis dar yra svarbus savo nacionalinėje rinktinėje.

Būtent dėl žaidimo Argentinos nacionalinėje komandoje M. Rojo yra pasiryžęs sausį palikti "Man Utd", jei negaus pakankamai laiko aikštėje.

"Kalbėjausi su Scaloni (Argentinos rinktinės treneris - aut. past.) ir jis man pasakė, kad džiaugiasi dėl mano žaidimo priešsezoninėse rungtynėse, kur aš gavau daug šansų pasirodyti aikštėje ir atrodžiau gerai, būtent todėl ir buvau pakviestas į nacionalinę rinktinę.

Vis tik treneris pabrėžė, jog privalau gauti žaidybinio laiko ir klube. Esu įsitikinęs, kad norint žaisti rinktinėje, reikia gauti žaidybinės praktikos ir klube. Būtent ten reikia įrodyti, kad esi pasiruošęs atstovauti savo šalies rinktinei.

Yra sunku palikti tokį didingą klubą. Vasarą turėjau galimybę persikelti į "Everton", tačiau dėl klubo ar trenerio sprendimo tai nebuvo įmanoma. Dabar turiu kautis dėl savo vietos komandoje iki gruodžio, o jei to padaryti nepavyks, tuomet stengsiuosi išvykti.

Artėja atrankos rungtynės bei "Copa America" ir aš noriu būti to dalimi. Nenoriu likti už borto. Noriu išnaudoti visas galimybes ir žaisti Argentinos rinktinėje", - bendraudamas su leidiniu "Ole" kalbėjo M. Rojo.

Gynėjas nacionalinėje Argentinos rinktinėje yra sužaidęs 59 rungtynes, per kurias pelnė du įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...