D.Dobrecovas: „Po rinktinių pertraukos grįšime stipresni“

Po trumpos pertraukos į šalies stadionus vėl grįžta A lygos kovos. Penktadienį ir šeštadienį bus sužaisti visi keturi 14-ojo turo susitikimai. Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai namuose priims svečius iš sostinės - Vilniaus „Riterius“.

„Varžovai rungtynių metu mėgsta kontroliuoti kamuolį, tą parodė ir pirmosios tarpusavio rungtynės Vilniuje. Prisimenant jas, tiek mes, tiek varžovai tuomet turėjome pavojingų progų, bet išnaudoti jų nepavyko. Jei žaisime taip, kaip žaidėme sostinėje, būsime drausmingi gynyboje, laikysimės žaidimo plano ir išnaudosime turimas progas - šiose rungtynėse galime kovoti dėl pergalės.“, - sakė „Atlanto“ puolėjas iš Latvijos Devidas Dobrecovas.

Rinktinių pertraukos metu šiandienos varžovai sužaidė draugiškas rungtynes Minske, kur rezultatu 0:2 nusileido vietos „Dinamo“ klubui. Savo ruožtu atlantiečiai per beveik dvi savaites kontrolinių rungtynių neturėjo, tačiau, anot Devido Dobrecovo, rinktinių pertrauka komandai išėjo į naudą.

„Turėjome laiko ne tik pagerinti savo fizinę formą, bet ir analizavome daromas klaidas. Daug laiko skyrėme būtent taktiniam pasirengimui, nes norime užkamšyti spragas, kurių varžovai vis dar randa mūsų žaidime. Manau, kad po šios rinktinių pertraukos į čempionato kovas grįšime stipresni.“, - sakė puolėjas.

Kaip žinia, į pertrauką atlantiečiai iškeliavo ne pačių geriausių nuotaikų - 13-ame ture buvo patirtas itin skaudus pralaimėjimas, kai rezultatu 4:1 išvykoje nusileista turnyrinės lentelės kaimynams - „Panevėžio“ futbolininkams.

„Po dvikovos Panevėžyje buvo labai sunku... Turėjome rimtą pokalbį rūbinėje, kiekvienas apgalvojome, ką darėme ne taip ir ką galime daryti geriau. Po tokių rungtynių ypač sunku pažiūrėti į akis sirgaliams, kurie gausiai mus palaikė. Bet tikimės, kad jie nuo mūsų nenusisuks, nes jie yra tarsi dvyliktas žaidėjas. Noriu padėkoti jiems. Pralaimėjimą Panevėžyje palikome praeityje, žiūrime į priekį, galvojame apie laukiančias kovas ir esame pasiruošę kovoti dėl pergalių.“, - teigė legionierius iš Latvijos.

„Atlanto“ ir „Riterių“ dvikova Klaipėdos miesto centriniame stadione vyks birželio 14 dieną, penktadienį. Rungtynių uostamiestyje pradžia - 18:00 valandą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...