D.Berbatovas: "Tottenham" negali atleisti J.Mourinho po kelių mėnesių © JumpStory

Londono "Tottenham" ekipos sirgaliai, ko gero, nėra labai patenkinti naujojo klubo vyr. trenerio Jose Mourinho nuveiktais darbais.

Garsusis portugalas nesugebėjo pataikyti į pergalių kelią "Premier" lygoje, kur šiuo metu užimama vos 8 vieta, negana to, UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio serijoje bendru rezultatu 0:4 buvo gėdingai pralaimėta "RB Leipzig" komandai.

Po fiasko prestižiniame turnyre fanai pradėjo reikšti vis didesnį nepasitenkinimą specialisto darbu, tačiau praeityje garsus žaidėjas Dimitaras Berbatovas mano, kad stratego dar nereikėtų išvaryti.

"Prieš "RB Leipzig" ekipa buvo visiškai apžaista. Kaip "Spurs" fanui man buvo sunku į tai žiūrėti, tačiau nejaugi žmonės iš tikrųjų mano, kad Jose turėtų būti išvarytas vos po keturių mėnesių darbo?

Nereikia panikuoti. "Premier" lygos sustabdymas leis J.Mourinho pergalvoti savo taktiką ir susigrąžinti traumas besigydančius žaidėjus.

Manau, kad Mourinho buvo geras pasirinkimas vietoje Mauricio Pochettino. Vis dar tikiu portugalu ir galvoju, kad bet koks treneris nusipelno viso sezono, kad futbolininkams įdiegtų savo filosofiją. Teiskite Jose po kito sezono", - aiškino bulgaras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...