Dar vienas smūgis Madrido stovykloje: Viniciui sezonas greičiausiai jau baigėsi

Madrido "Real" išgyvena tikrą sezono katastrofą – prie visa to, kad per šešias dienas buvo pasitraukta iš kovos dėl trijų trofėjų, komanda iki sezono pabaigos prarado Vinicių Juniorą.

18-metis futbolininkas UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Amsterdamo "Ajax" aikštę turėjo palikti pirmajame kėlinyje. Brazilas bandydamas atlikti smūgį susižeidė čiurną ir su ašaromis akyse patraukė link atsarginių suolo.

Po trečiadienį atliktų tyrimų paaiškėjo, kad Viniciui įplyšo raiščiai. Brazilas komandai negalės padėti artimiausius du mėnesius. Vargu, ar "Real" rizikuos ir leis jam sužaisti sezono pabaigą "La Liga" pirmenybėse.

Vinicius per pastaruosius keletą mėnesių tapo pagrindiniu Santiago Solari ginklu. Nepaisant nestabilaus komandos žaidimo, Vinicius vis dar buvo vienintelė fanų viltis šiame sezone.

18-metis futbolininkas šį mėnesį sulaukė pirmojo kvietimo į Brazilijos rinktinę, tačiau šiai svajonei artimiausiu metu nebus lemta išsipildyti.

Vinicius "Real" ekipoje šį sezoną per sužaistas 33 rungtynes įmušė keturis įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.