D. Sturridge'as išvyksta rungtyniauti į Turkiją

"Liverpool" klubą šią vasarą palikęs Danielis Sturridge'as karjerą tęs aukščiausioje Turkijos lygoje.

"Trabzonspor" patvirtino, kad su 29-erių metų anglu sudarė trejų metų sutartį. D. Sturridge'as nuo liepos pradžios buvo tapęs laisvuoju agentu.

"Trabzonspor" praėjusį sezoną šalies pirmenybėse finišavo ketvirtas.

D. Sturridge'as "Liverpool" klube rungtyniavo nuo 2013 metų. Jis 2018-ųjų metų pradžioje pusmečiui buvo paskolintas "West Brom" komandai, tačiau visą kitą laiką gynė "raudonųjų" garbę ir sužaidė 160 rungtynių.

Anksčiau anglas taip pat yra vilkėjęs "Man City", Londono "Chelsea" ir "Bolton" komandų marškinėlius.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Announce:<br><br> We sign a 3 year contract with the free agent footballer Daniel Sturridge. <a href="https://twitter.com/hashtag/Trabzonspor?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Trabzonspor</a>  <a href="https://t.co/iuZiPl5dmb">pic.twitter.com/iuZiPl5dmb</a></p>&mdash; Trabzonspor_en (@Trabzonspor_EN_) <a href="https://twitter.com/Trabzonspor_EN_/status/1164192463818514432?ref_src=twsrc%5Etfw">August 21, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...