D. Simeone: "Felixas ir Ronaldo yra du skirtingi žaidėjai"

Diego Simeone kratosi nuo Joao Felixo ir Cristiano Ronaldo palyginimų, tačiau priduria, kad kol kas yra patenkintas jauno portugalo darbu.

"Atletico" šią vasarą už 19-metį J. Felixą nepagailėjo 126 mln. eurų. Portugalijos futbolo gerbėjai tikisi, kad J. Felixas ateityje pakeis Cristiano Ronaldo.

"Aš nemanau, kad Joao yra panašus į Cristiano", – iškart pasakė D. Simeone. – Man patiko jį stebėti nuo tos dienos, kai jis atvyko į komandą. Jis gerai skaito žaidimą, geba gerai kontroliuoti kamuolį ir tai pasako daug apie jį būnant tokio amžiaus".

"Mes norime jį pastatyti į tokią situaciją, kad jis galėtų toliau tobulėti ir tapti tuo futbolininko, kuriuo dauguma ir tikisi, kad jis taps", – pridūrė strategas.

"Aš esu patenkintas visais komandos naujokais. Felipe ir Hermoso po truputi pradeda apsiprasti. Tai, kad dabar vienu metu galime žaisti su visais naujokais mums padės ateityje.

Komanda atlieka puikų darbą, kartu esame jau apie 20 dienų. Nauji žaidėjai daro viską, kad pasiektų tą lygį, kurio mes ir reikalaujame", – pridūrė D. Simeone.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...