D. Simeone: "Dominavome visą pirmąjį kėlinį"

Diego Simeone po lygiosiomis pasibaigusio derbio liko įsitikinęs, kad Madrido "Real" į jų tvirtovę atvyko su tikslu nepralaimėti.

Trijų taškų labiau šiose rungtynėse reikėjo "Atletico" komandai, kuri po lygiųjų lieka už kaimynų nugaros. Nepaisant to, progų "rojiblancos" ekipa taip ir nesusikūrė – pirmasis smūgis į vartų plota skriejo 90-ąją minutę.

Pirmajame kėlinyje "Atletico" buvo išbėgusi į kelias pavojingas atakas, tačiau jos baigdavosi netiksliais smūgiais. D. Simeone yra įsitikinęs, kad pirmoji rungtynių pusė priklausė tik jiems.

"Visiškai dominavome pirmajame kėlinyje, tačiau niekaip nesugebėjo rasti būdų, kaip nukreipti kamuolį į varžovų vartus", – pareiškė argentinietis.

"Su šia problema susiduriame jau ne pirmose rungtynėse. Antrajame kėlinyje varžovai jau buvo aštresni, o Oblakui reikėjo atremti itin pavojingą smūgį.

Tai buvo ganėtinai "uždaros" rungtynės, abi komandos neparodė to, ko reikia norint laimėti rungtynes", – tęsė D. Simeone.

Paklaustas apie Thomo Partey pasirodymą, kuris kone visą rungtynių laiką dominavo aikštės viduryje, strategas atsakė: "Jis auga kaip žaidėjas, kas tikrai daro mane laimingu. Tikiuosi, kad jam pavyks išlaikyti šią formą visą likusią sezono dalį."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...