D. Rice'as: "Dauguma "Premier" lygos žaidėjų nepritaria VAR naudojimui"

"West Ham United" penktadienį dramatiškose rungtynėse išvykoje rezultatu 0:1 turėjo pripažinti "Sheffield United" pranašumą.

Šeimininkai pirmavo po 53-ąją minutę Oliverio McBurnie pelnyto įvarčio, tačiau Robertas Snodgrassas jau per teisėjo pridėtą laiką pelnė išlyginamąjį įvartį. Tiesa, po VAR peržiūros šis įvartis nebuvo įskaitytas, kadangi atakos metu ranka sužaidė jaunasis "West Ham" saugas Declanas Rice'as.

Po rungtynių 20-metis anglas teigė, kad yra be galo nusivylęs bei užsiminė, jog VAR naudojimui nepritaria beveik visi "Premier" lygos žaidėjai.

"Esame labai nusivylę. Varžovas tiesiog smūgiavo kamuolį man į ranką. Tuo metu aš bėgau visu greičiu ir kamuolys tiesiog atsitrenkė į ją.

Suprantu, kad pagal naujas taisykles tai yra traktuojama kaip žaidimas ranka, tačiau aš to nedariau specialiai. VAR peržiūrėjo epizodą ir neįskaitė įvarčio. Mums tai yra be galo skaudus smūgis.

Ne aš vienas esu nepatenkintas. Dauguma "Premier" lygos žaidėjų nepritaria VAR naudojimui. Ši sistema priima per daug beprotiškų sprendimų.

Kartais VAR tikrai priima teisingą sprendimą, tačiau fanai jiems priimtinus sprendimus jau pradeda švęsti taip, tarsi tai būtų įvartis. To neturėtų būti", - po rungtynių kalbėjo D. Rice'as.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">VAR<br><br>Killing the emotion of celebrating goals; celebrating no-goals instead. <a href="https://t.co/46YCgCNmu1">pic.twitter.com/46YCgCNmu1</a></p>&mdash; Mark Hughes (@MWH31) <a href="https://twitter.com/MWH31/status/1215950506155216896?ref_src=twsrc%5Etfw">January 11, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...