D. De Rossi jaučia artėjančią karjeros pabaigą

"Roma" žvaigždė Daniele De Rossi prasitarė, kad su futbolu gali atsisveikinti jau 2019-aisiais, o kitų metų pasaulio čempionatas Rusijoje jam veikiausiai taps paskutiniu vilkint Italijos rinktinės marškinėlius.

Saugas yra savo šalies nacionalinės ekipos sudėtyje draugiškoms rungtynėms prieš Urugvajų. Jeigu jis pasirodys aikštėje, tai bus jau 113-asis jo mačas už Italiją ir pagal šį rodiklį aplenkęs Dino Zoffą jis pakils į penktąją vietą.

33-ejų veteranas praėjusią savaitę su "giallorossi" pasirašė naują dvejų metų sutartį, tačiau jos pabaiga gali sutapti ir su jo karjeros pabaiga.

"Pirmiausia patekime į pasaulio čempionatą, o tuomet, 2018 metais, man jau bus 35-eri, tad aš netgi galėčiau atsisveikinti su "azzurri" marškinėliais", - kalbėjo De Rossi.

"Aplenkti Zoffą man yra didelė garbė, greitai tai bus Andrea Pirlo, taigi, mes kalbame apie Italijos futbolo legendas."

"Po kelių mėnesių man bus 34-eri ir aš esu absoliučiai tikras, kad galiu būti svarbus žaidėjas pasaulio čempionate."

"Visgi, pagalvojus apie 2020-uosius, būsiu 37-erių, taigi, turiu būti realistiškas. Jeigu manęs reikės, aš visuomet būsiu čia, bet pasaulio čempionatą laikau savo paskutine patirtimi."

"Šis kontraktas, kurį ką tik pasirašiau, gali būti paskutinis kontraktas mano futbolo karjeroje."

De Rossi šį sezoną visuose turnyruose sužaidė 40 susitikimų, per kuriuos įmušė penkis įvarčius bei atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...