D. Carvajalis: "Sunku tikėtis revoliucijos, kai niekas nenori palikti komandos"

Madrido "Real" šią vasarą po ilgos pertraukos pravėrė piniginę žaidėjų perėjimų lange, tačiau didelių pasikeitimų komandos sudėtyje taip ir nematyti.

Zinedine'as Zidane'as prieš grįždamas į "Real" žadėjo nemažų pokyčių, tačiau per pirmuosius tris Ispanijos pirmenybių turus buvo pasinaudota tik dviejų naujokų paslaugomis – Luka Jovičiaus ir Ferlando Mendy.

Didžiausios viltys yra dedamos į Edeną Hazardą, kuris prieš pat sezono startą patyrė traumą ir iki pat šiol nedebiutavo oficialiose rungtynėse.

Vienas ekipos senbuvių Dani Carvajalis teigia, kad didelių permainų neįvyko dėl paprasčiausios priežasties – dauguma žaidėjų yra laimingi klube.

"Visada yra kalbų apie revoliuciją", – bendraudamas su "Marca" sakė gynėjas. – Mes kalbame apie Madrido "Real" klubą, į kurį visi nori patekti ir mažai kas išvykti. Taigi, nėra taip lengva pakeisti žaidėjus".

"Tokie futbolininkai kaip Hazardas, Militao ir Mendy atvyko mums padėti. Manau, kad su jų atvykimais tapome gerai sukomplektuota komanda", – tęsė žaidėjas.

Su persikėlimu į Madrido "Real" šią vasarą taip pat buvo siejamas Neymaras. D. Carvajalis atskleidė, kad kalbėjosi apie tai su komandoje rungtyniaujančiais brazilais.

"Taip, aš sekiau šią istoriją ir mačiau, kad vieną dieną jis atvyksta į "Barceloną", kitą – į "Real", o dar kitą – lieka Paryžiuje. Mes klausėme brazilų ir jie sakė, kad pats Neymaras nėra apsisprendęs ir nežino, kas įvyks.

Mano nuomone, jis yra tarp trijų ar penkių geriausių žaidėjų planetoje. Tokie futbolininkai visada yra laukiami mūsų klube", – pridūrė D. Carvajalis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...