D. Berbatovas: "Bale'ui reikėtų palikti Madrido "Real" klubą"

Buvęs Londono "Tottenham" puolėjas Dimitaras Berbatovas mano, kad Garethui Bale'ui būtų geriausiai palikti Madrido "Real" klubą.

Po Cristiano Ronaldo išvykimo pagrindine komandos žvaigžde turėjęs tapti G. Bale'as nepateisina į jį dėtų vilčių – jį šiuo metu nukonkuruoja net ir 18-metis Vinicius Junioras.

Visgi D. Berbatovas mano, kad G. Bale'as gauna nepelnytos kritikos, todėl jis turėtų kelti sparnus ten, kur bus vertinamas.

"Atrodo, kad Bale'as yra kaltinamas dėl viso blogio, kuris nutinka Madrido "Real" klube. Tai yra neteisinga", – sakė bulgaras.

"Pažiūrėkite į jo statistiką – per 30 rungtynių įmušė 12 įvarčių. Ji rodo, kad Bale'as žaidžia gerai, tačiau dėl kažkokios priežasties jis vis tiek yra tas žmogus, kuris turi atlaikyti visą kritiką

Jeigu būdamas žaidėju tu nesijauti vertinamas, tuomet turi paliktą tą vietą", – tęsė buvęs futbolininkas.

Paklaustas apie G. Bale'o galimybes grįžti į "Premier" ar tą patį "Tottenham", D. Berbatovas atsakė: "Tai yra pinigų klausimas. Nemanau, kad "Tottenham" gali už žaidėją išleisti 100 mln. svarų. Visgi Bale'as yra aukščiausios klasės žaidėjas, kuris gali žaisti bet kurioje komandoje. Būtų jį vėl malonu čia pamatyti."

G. Bale'as yra siejamas su "Manchester United" ir Londono "Chelsea" klubais.