D. Alvesas prieš išvykdamas iš "Barcelona" ekipos pasakė: jūs manęs pasiilgsite

Dani Alvesas buvo arti ašarų liejimo, kai su „Juventus“ ekipa nugalėjo buvusį klubą Čempionų lygos ketvirtfinalyje. Situaciją palengvino tai, kad Dani Alvesas jautėsi labai negerbiamas „Barelona“ ekipos.

D. Alvesas, kuris katalonų gretose praleido aštuonerius metus, praėjusią vasarą už dyką perėjo į „Juventus“ ekipą. Būtent dėl to jis jaučiasi labai negerbiamas, kad jie jį atidavė taip lengvai.

„Ar man klubo valdyba parodė nepagarbą praėjusią vasarą? Be jokių abejonių“, - kalbėjo D. Alvesas. – Aš tiesiog taip jaučiuosi ir niekad to niekas nepakeis. Tačiau negali žaisti klube aštuonerius metus ir pasiekti tai, ką mes pasiekėme ir neturėti komandos savo širdyje. Treneriai, žaidėjai, valdybos nariai ateina ir išeina, bet „Barca“ niekur nedings.“

„Prieš išvykstant į „Juventus“ aš jiems pažadėjau vieną dalyką ir pasakiau: „Jūs manęs pasiilgsite.“ Neturėjau galvoje kaip žaidėjo. „Barcelona“ turi daugybę nuostabių futbolininkų.  Ką norėjau pasakyti, tai kad jie pasiilgs mano dvasios. Jie pasiilgs to, kaip aš rūpinausi rūbine. Jie pasiilgs kraujo, kurį liejau kiekvieną kartą, kai užsidėdavau „Barcelona“ marškinėlius“, - kalbėjo gynėjas.

D. Alvesas Katalonijoje laimėjo 23 trofėjus, įskaitant tris UEFA Čempionų lygas ir šešis „La Liga“ titulus.