D. Alvesas: "Galėjau grįžti į "Juventus" ar "Barceloną"

Nepaisant savo amžiaus vis dar puikią sportinę formą demonstruojantis Dani Alvesas atskleidė, kad šią vasarą galėjo nesunkiai sukirsti rankomis su elitinėmis Europos komandomis.

36-erių metų krašto gynėjas, šią vasarą laimėjęs "Copa America" pirmenybes, po atsisveikinimo su Paryžiaus "Saint-Germain" nusprendė grįžti į tėvynę ir užsivilkti "Sao Paulo" komandos marškinėlius.

Brazilas atskleidė, kad dar šią vasarą turėjo galimybę grįžti į dvi buvusias komandas.

"Turėjau šansą sugrįžti į "Juventus", – "Players Tribune" vaizdo įraše sakė gynėjas. – Taip pat tokia galimybė buvo su "Barca", nes aš pats to norėjau".

"Aš staiga nepriimu sprendimų. Visada savęs klausiu: "Ką šis klubas duos man, ar ši vieta padarys mane geresniu žmogumi ir profesionalu?", – pridūrė brazilas

D. Alvesas taip pat atskleidė, kad jo planuose vis dar yra 2022 metų pasaulio čempionatas.

"Tai, ko aš noriu, buvo pagrindinis akcentas renkantis naują klubą. Norėjau būti tikras, kad turėsiu šansų kautis dėl vietos 2022 metų pasaulio čempionate.

Dauguma klubų man pasiūlyti to negalėjo, nes jie mano, kad aš turiu tam tikrą galiojimo datą. Nuo pat karjeros pradžios sau sakiau, kad esu laisvas. Aš nusprendžiau, kada pradėti karjerą, aš pats ir nuspręsiu, kada ją baigti", – pridūrė brazilas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...