"Crvena zvezda" treneris prieš mūšį su "Sūduva": "Šiemet jie yra stipresni"

Belgrado „Crvena zvezda“ vyriausiasis treneris Vladanas Milojevičius teigia, kad Marijampolės „Sūduva“ per metus, prabėgusius nuo 2018-ųjų šių komandų susitiko Čempionų lygos atrankos turnyre, tapo stipresne komanda.

„Jie išsaugojo daugumą pagrindinių žaidėjų, o nauji futbolininkai dar padidino konkurenciją, – apie marijampoliečius spaudos konferencijoje prieš rungtynes sakė Serbijos čempionų strategas. – „Sūduvoje“ yra serbų, kroatų, bosnių, geriausi lietuviai, tai yra gero lygio futbolininkai. Tai yra drausminga komanda, gerokai stipresnė nei prieš metus, ekipai vadovauja puikus treneris.

Pats faktas, kad „Sūduva“ apgynė Lietuvos čempionės titulą, sako, kad tai yra gerai organizuota komanda. Mes surengėme gerą treniruočių stovyklą, tačiau rungtynės Marijampolėje mums bus pirmoji oficiali dvikova. Tuo metu varžovai yra įpusėję savo sezoną. Laukia sunkios rungtynės, kurių metu turėsime atiduoti visas jėgas.“

Rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Crvena zvezda“ komandų Marijampolėje šiandien prasidės 21 val.

Aistruoliai, siekiant išvengti eilių, kviečiami atvykti į stadioną kuo anksčiau. Arenos vartai bus atverti 19 val. 30 min.

fksuduva.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...