"Chelsea" žaidėjai nėra patenkinti M. Sarri darbo metodika

Londono "Chelsea" stovykloje šiuo metu nėra pačios geriausios nuotaikos – šią savaitę "mėlynieji" rezultatu 0:4 buvo sutriuškinti "Bournemouth" komandos.

Po rungtynių pyktį ant komandos ir vyriausiojo trenerio išliejo sirgaliai. Viename vaizdo įraše užfiksuota, kaip sirgalius kalbasi su M. Sarri ir jam pareiškia, kad tai buvo blogiausias rungtynės klubo istorijoje.

Pasak "Evening Standard", pačioje komandoje yra gana niūros nuotaikos, mat daugelis žaidėjų nėra patenkinti darbu su M. Sarri.

Teigiama, kad žaidėjai jau skundėsi dėl pernelyg sunkių treniruočių. Pavyzdžiui, prieš "Bournemouth" rungtynes buvo atliekama rytinė treniruotė, kas žaidėjams nėra priimtina.

Kaip rašo minėtas šaltinis, toks žaidėjų pyktis M. Sarri nejaudina – jis ir toliau naudos savo darbo metodiką.

"Chelsea" komanda į pergalių kelią bandys grįžti šeštadienį – jų lauks akistata su "Huddersfield".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Sarri apologising to the fans and then leaving in a car and not the team bus.... <a href="https://twitter.com/AlexGoldberg_?ref_src=twsrc%5Etfw">@AlexGoldberg_</a> <a href="https://twitter.com/CFCWriter?ref_src=twsrc%5Etfw">@CFCWriter</a> <a href="https://t.co/Tey9Gzvn5G">pic.twitter.com/Tey9Gzvn5G</a></p>&mdash; r o l p h y  (@RolphyUK) <a href="https://twitter.com/RolphyUK/status/1091083992072417280?ref_src=twsrc%5Etfw">January 31, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>