"Chelsea" nukovė "Middlesbrough" ir tapo "Premier" lygos lyderiu (VIDEO)

Sekmadienį 18 valandą Lietuvos laiku sužaistos vienerios 12-ojo turo rungtynės.

"Middlesbrough" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Londono "Chelsea". Itin įnirtingai kovoję šeimininkai nukauti Antonio Conte auklėtinių nepajėgė - susitikimą minimaliu skirtumu laimėjo "mėlynieji".

Nuo pat rungtynių pradžios Aitoro Karankos treniruojama komanda žaidė agresyviai, tačiau vėliau žaidimo sąlygas diktavo "Chelsea".

27-ąją minutę arti tikslo buvo londoniečių krašto puolėjas Pedro, tačiau į jo smūgį fantastiškai reagavo Victoras Valdesas. Vis dėlto 41-ąją minutę "Chelsea" ekipai pavyko pasiekti lemiamą įvartį - po kampinio Diego Costa nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė svečius į priekį.

Antrajame kėlinyje "Middlesbrough" ir toliau demonstravo aktyvų futbolą, tačiau progų paversti įvarčiais jiems nepavyko.

55-ąją minutę Gastonas Ramirezas iš toli pabandė laimę, bet smūgis nebuvo tikslus. 62-ąją minutę galutinį tašką šioje dvikovoje galėjo padėti Pedro, tačiau ispano smūgiuotos kamuolys pataikė į skersinį.

Per likusį laiką šeimininkai bandė pasiekti išlyginamąjį įvartį, bet galutinis rezultatas liko 0-1 ir "Chelsea" šventė šeštą pergalę iš eilės.

Pergalę iškovojęs Londono klubas su 28 taškais tapo vienvaldžiu lygos lyderiu ir nuo artimiausių persekiotojų turi vieno taško pranašumą.

Rezultatas:

"Middlesbrough" 0 - 1 "Chelsea"
41' [0 - 1] D. Costa

<iframe frameborder="0" width="500" height="323" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x52rmyi" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: