"Championship" lyderių dvikovoje - du nerealizuoti "Cardiff" baudiniai per pridėtą laiką (VIDEO)

Penktadienį vakare Anglijos antroje pagal pajėgumą "Championship" lygoje užfiksuota tikra futbolo drama.

Velse susigrūmė dvi dėl titulo kovojančios komandos - vietos "Cardiff" prieš "Wolves". Dramatiškoje akistatoje triumfavo prie titulo stipriai priartėję "vilkai", kurie buvo per plauką nuo lygiųjų,

"Cardiff" itin aktyviai pradėjo rungtynes ir dominavo pirmajame kėlinyje, tačiau 67-ąją minutę Rubeno Neveso meistriškumas leido svečiams įgyti pranašumą - vienas geriausių šio sezono lygos žaidėjų puikiu baudos smūgiu išvedė "Wolves" į priekį.

Tačiau "Cardiff" dar rankų nenuleido ir bandė atsitiesti. Jų viltį atimti du taškus iš varžovų sugrąžino Mike'o Deano paskirtas 11 metrų baudinys 93-ąją minutę.

Šeimininkų sirgaliai jau buvo pasiruošę triumfuoti, tačiau "Wolves" vartininkas puikiai reagavo į Gary Madine'o smūgį ir kamuolys atsidūrė už vartų. "Cardiff" greitai įžaidė kamuolį po kampinio ir sensacingai vėl uždirbo 11 metrų baudinį - šį kartą jį realizuoti stojo Junioras Hoilettas.

Šis pasirinkimas prie gero taip pat neprivedė - kanadietis stipriu smūgiu sudrebino vartų konstrukciją, tačiau įvarčio taip ir nepasiekė, o sėkmingai rungtynių pabaigoje nuo dviejų 11 metrų baudinių apsigynusi "Wolves" triumfavo.

"Wolves" klubas, kuris yra sužaidęs vienomis rungtynėmis daugiau nei "Cardiff", įgijo 9 taškų pranašumą prieš antroje vietoje esančius varžovus.

Iki pirmenybių pabaigos lieka dar penki turai.

Rezultatas:

"Cardiff" 0 - 1 "Wolves"
67' [0 - 1] R. Neves
90+3' G. Madine ("Cardiff") nerealizavo 11 m. baudinio
90+5' J. Hoilett ("Cardiff") nerealizavo 11 m. baudinio

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...