"Championship" ekipos siūlomo kontrakto atsisakęs D. Petravičius dalyvauja Lenkijos klubo peržiūroje

Deimantas Petravičius, kuris praėjusį sezoną su „Nottingham Forest“ klubu debiutavo antroje pagal pajėgumą Anglijos lygoje, atsisakė galimybės likti šioje ekipoje ir šiuo metu dalyvauja Lenkijos aukščiausios lygos „Zaglebie Lubin“ komandos peržiūroje.

Šią vasarą baigėsi Petravičiaus kontraktas su „Nottingham Forest“ ekipa, tačiau iš karto po sezono buvo paskelbta, jog klubas pasiūlė saugui pratęsti kontraktą ir likti „Championship“ lygoje žaidžiančioje komandoje. Visgi, lietuvis nusprendė atsisakyti šio pasiūlymo ir ieškojosi naujos darbovietės.

E-legnickie.pl praneša, jog Petravičius dalyvauja „Zaglebie Lubin“ komandos peržiūroje, kuri praėjusį sezoną „Ekstraklasa“ pirmenybėse liko ketvirta. 20-metis krašto saugas jau spėjo pasirodyti dublerių rungtynėse, per kurias pelnė įvartį ir paliko gerą įspūdį, tad manoma, jog netrukus Petravičiui bus pasiūlytas kontraktas.

Nuo 2011 metų „Nottingham Forest“ klubui priklausęs lietuvis per savo karjerą 7 kartus yra atstovavęs mūsų šalies nacionalinei rinktinei.