Čempionų lygos finalas – Lietuvos krepšinio žvaigždės akimis

Donatas Motiejūnas gana anksti baigė šį krepšinio sezoną. Mūsiškio atstovauta „San Antonio Spurs“ komanda NBA čempionato akrintamųjų varžybų pirmajame etape pralaimėjo seriją 3:4 „Denver Nuggets“ ekipai. Todėl 28-erių metų 213 cm ūgio D.Motiejūnas turi daugiau laisvo laiko ir gali jo skirti kitam savo pomėgiui – futbolui, rašo lrytas.lt.

Šeštadienį Ispanijos sostinėje Madride vyks UEFA Čempionų lygos turnyro finalo rungtynės. Jose susitiks du Anglijos klubai „Liverpool“ ir Londono „Tottenham Hotspur“.

D.Motiejūnas yra prisiekęs vokiečių Miuncheno komandos „Bayern“ ir Vokietijos nacionalinės futbolo rinktinės gerbėjas. D-Mo atskleidė, kad ketina būtinai šeštadienį stebėti futbolą ir jau pasirinko, ką jis palaikys lemiamoje Čempionų lygos dvikovoje. 

„Sutariau jau su keliais draugais. Visi serga už skirtingas komandas. Mano „Bayern“ iškrito, „Manchester United“ iškrito, „Barcelona“ iškrito. Visi iškrito. Tai visi atvažiuos pas mane į namus ir žiūrėsime draugiškai. Visi pasiskirstysime, surengsime kokias mažas lažybas, kad įdomiau žiūrėti būtų. Tikiuosi įdomių varžybų“, – sakė D.Motiejūnas.

Jis finale palaikys silpnesnę ekipą.

„Manau, už „Tottenham“. Jie nėra favoritai. Aš sergu už silpnesnę komandą. Aš galvoju, kad „Tottenham“ yra kažkiek silpnesni šioje situacijoje“, – savo motyvus paaiškino D.Motiejūnas.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...