Čempionų lygoje netikėtai stringantis Z. Zidane'as: "Taip klysti gynyboje tiesiog negalime"

Zinedine'as Zidane'as netikėtai susidūrė su sunkumais turnyre, kuriame kaip treneris dar niekada nėra patyręs nesėkmės skonio – trys titulai iš trijų.

Į trenerio kėdę praėjusio sezono pabaigoje grįžęs Zinedine'as Zidane'as su sunkumais susidūrė grupių etape – po dviejų turų surinktas vos vienas taškas.

Po šoko Paryžiuje į sau įprastas vėžes grįžęs "Real" antradienį vakare vėl turėjo nuryti karčią piliulę – "Club Brugge" tik rungtynių pabaigoje liko be pergalės: lygiosios 2:2.

"Rezultatas yra blogas", – iškart po rungtynių pripažino Z. Zidane'as. – "Reakcija, kurią parodėme po dviejų praleistų įvarčių, buvo gera, tačiau mes vis tiek negalime būti laimingi".

"Pirmajame kėlinyje sužaidėme taip, kaip neturėtume žaisti aplamai niekada. Tai buvo rungtynės, kuriose privalėjome laimėti tris taškus. Nebuvome pakankamai susikoncentravę, kai varžovai įmušė abu savo įvarčius. Rūbinėje vienas kitam pasakėme, kad turime pakeisti požiūrį į rungtynes ir antrajame kėlinyje vaizdas buvo gerokai geresnis.

Mes turime būti susikoncentravę nuo pirmos iki paskutinės minutės. Nenuvertinome savo varžovo, tačiau abu įvarčius praleidome po apjuoktinų situacijų", – pridūrė strategas.

"La Liga" pirmenybėse gana gerus rezultatus rodantys "baltieji" Čempionų lygoje sieks atsitiesti spalio 22-ąją dieną – jų laukia aistringai savo sirgalių palaikomos Stambulo "Galatasaray" komandos iššūkis. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...